X
تبلیغات
حرفه و فن - نمونه سوالات حرفه و فن سال اول راهنمایی خرداد ماه نوبت دوم
حرفه و فن
آموزش حرفه و فن دوره راهنمایی تحصیلی
با سلام وبلاگ آموزش حرفه و فن دارای مطالبی با عناوین : حرفه و فن،کتاب حرفه و فن،دنیای حرفه وفن،حرفه و فن دوم راهنمایی،حرفه و فن اول راهنمایی،حرفه و فن سوم راهنمایی، آموزش حرفه و فن مقطع راهنمايی ، روشهای تدریس در آموزش حرفه و فن ، حرفه و فن دوره راهنمایی ، سایت حرفه وفن ، نمونه سوال درس حرفه و فن ،حرفه و فن سال اول،حرفه و فن سال دوم،حرفه و فن سال سوم،وبلاگ حرفه و فن می باشد،لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و نظر یادت نره
نگارش در تاريخ جمعه شانزدهم بهمن 1388 توسط mehrjoo "دبیر حرفه و فن تنکابن"

بسمه تعالی                                         
      

     واحد 1 – فناوری و سیستم :
مجموعه فعالیت هایی را كه انسان برای ساخت ابزار و وسایل انجام می دهد ………………… می گویند (‌25/ نمره )
واحد2 – كار با برق :
1- كلید همیشه در مسیر سیم ……………    قرارد دارد ( 25/ نمره )
تعریف مدار الكتریكی را بنویسید ؟‌( 25/ نمره )
واحد 3 – كار با چوب :
عمده ترین منابع تهیه چوب كجاست ؟‌( 25/ نمره )
الف- بیشه ها                             ب- جنگل ها                            ج- نیزارها                             د- هیچكدام
الوار چیست ؟‌( 25/ نمره )
واحد 4 – كار با فلز :
مس فلزی است كه در درجه حرارت زیر ذوب می شود 0
الف- 1100 درجه سانتیگراد              ب- 660 درجه سانتیگراد            ج- 1010 درجه سانتیگراد           د- هیچكدام
ویژگی مهم فلز روی چیست ؟‌( 25/ نمره )
واحد5- ساختمان سازی :
1- ایمنی ساختمان چیست ؟‌( 5/ نمره )
واحد 6- بهداشت :
نشانه های یك انسان سالم چیست ؟‌(‌3مورد )‌(‌75/ نمره )
تعریف محیط زیست را بنویسید (‌5/ نمره )
حشره كش ها و سموم شیمیایی بیماری های خطرناكی مثل …………………  ایجاد می كنند ( 25/ نمره )
واحد7 – خوراك و پوشاك :
كنسرو ماهی ممكن است حاوی چه سم خطرناكی باشد 0‌(‌25/ نمره )
دو مورد از ویژگی های مرغ تازه را بنویسید ؟‌( 5/ نمره )
عواملی را كه در طول تاریخ باعث تغییر و تحول در لباس پوشیدن شده بنویسید ( 3 مورد )‌( 75/ نمره )
واحد8 – كشاورزی – دامپروری :
1- عمق مناسب برای كشت بذر چقدر است ؟‌(‌25/ نمره )
الف- 5/2 تا 3 برابر طول بذر          ب- 5/3 تا 4 برابر طول بذر           ج- 5/1 تا 5/2 برابر طول بذر         د- فرقی ندارد
2-برداشت به موقع محصول چه فوایدی دارد ؟‌(‌5/ نمره )
چرا در هر كشوری حیوانات خاصی را پرورش می دهند ؟‌(‌2 مورد )‌(‌5/ نمره )
در هر بار جوجه كشی به طریق طبیعی حداكثر به …………….. تخم مرغ و …………….  روز زمان نیاز است ( 5/ نمره )
بسمه تعالی                                         
       امتحان درس حرفه و فن   كلاس های اول راهنمایی دكتر هادیان 1 شهركرد در خرداد ماه 82
       نام و نام خانوادگی                                           نام كلاس                                     وقت 40 دقیقه

   
 جواب صحیح یا غلط را با علامت ضربدر در مربع مربوطه مشخص كنید ( هر مورد 25/ نمره )
                                                                                                                                                 صحیح             غلط
الف-  هر چه اجزای یك سیستم بیشتر باشد آن سیستم پیچیده تر است 0

ب- برای از بین بردن حشرات و جوندگان فقط باید از سموم شیمیایی استفاده شود 0

ج- مواد غذایی در صورتی مفیدند كه سالم و بهداشتی باشند 0

د- برای كاشت بذر یا گیاه در خاك ابتدا باید خاك را آبیاری نمود 





- سیستمی پیچیده تراست که دارای ..........................     باشد . ( 25/ نمره )

 

2- کارهایی مانند طراحی ، تغییر مواد وساخت را می گویند؟ ( 25/ نمره )

الف خروجی                                  ب- ورودی                              ج- پردازش                            د- فناوری

 

3- مواد اصلی سازنده IC می باشند ؟ ( 25/ نمره )

 

4- کلید دوپل دارای یک پیچ اتصال مشترک است که سیم ........................     به آن  وصل می شود . ( 25/ نمره )

5- دو جزء مهم محیط زیست کدامند ؟ ( 5/ نمره )

 

6- تنوع رنگ در چوب های ............................   بیش تر است . ( 25/ نمره )

 

7- خشک کردن چوب علاوه بر کاهش وزن آن باعث ................       می شود . ( 25/ نمره )

 

 

8- کار دستگاه ترانس چیست ؟ ( 5/ نمره )

 

 

9- به عمل اندازه گیری ابعاد زمین وزوایای آن  گفته می شود . ( 25/ نمره )

 

 

10- ضخامت دیوار حمال در یک ساختمان به چه عواملی بستگی دارد ؟ ( 5/ نمره )

 

11- این قسمت برای اطلاع رسانی دقیق نقشه است ؟ ( 25/ نمره )

 

 

12-     خطوطی که در حاشیه کاغذ نقشه کشی رسم می شوند ؟ ( 25/ نمره )

 

 

13-     مسمومیت های غذایی اغلب باچه مواردی همراه می باشند . ( 5/  نمره )

 

14-     غذای ناسالم بعد از چه مدت روی بدن اثر می گذارد وعامل چه بیماری می باشد ؟ ( 5/ نمره )

 

15-     چرا عرضه غذا در مکان های عمومی بسیار اهمیت دارد ؟ ( 25/ نمره )

 

16-     گیاهان روز کوتاه به چند ساعت نور در روز نیاز دارند ؟ ( 25/ نمره )

 

17-     تعریف کنسرواسیون را بنویسید  و یک مثال بزنید . ( 75/ نمره )

 

18-     برای از بین بردن کلیه میکروب های شیر حرارت ...................  درجه و به مدت ....................دقیقه نیاز است . (5/ نمره )

 

19-     مواد غذایی متراکم به چه مواد غذایی گفته می شود . ( 5/ نمره )

 

20-     صحیح یا غلط بودن جملات زیررا مشخص کنید  (  هرمورد 25/ نمره )                                              صحیح      غلط

 

الف برای ساختن یک ساختمان در یک محل ابتدا باید موقعیت زمین را مشخص کرد .

ب- در میان وعده های غذایی بهتر است از بیسکویت وکیک وشیرینی های آماده استفاده کنیم .

ج- میخک ، بنفشه آفریقایی گل های روز بلند هستند .

د- یکی از موارد مهم در بهداشت دامها واکسینه کردن آنهاست .