کار و فناوری
آموزش کار و فناوری دوره اول متوسطه
با سلام وبلاگ آموزش کار و فناوری جهت ایجاد انگیزه و یادگیری مطالبی فراتر از درس کار و فناوری برای دانش آموزان گرد آوری می شود جهت ارتباط با اینجانب در قسمت "تماس با ما" نظر دهید با تشکر
نگارش در تاريخ جمعه شانزدهم بهمن 1388 توسط "mehrjoo "دبیر کار و فناوری تنکابن"

بسمه تعالی                                         
      

     واحد 1 – فناوری و سیستم :
مجموعه فعالیت هایی را كه انسان برای ساخت ابزار و وسایل انجام می دهد ………………… می گویند (‌25/ نمره )
واحد2 – كار با برق :
1- كلید همیشه در مسیر سیم ……………    قرارد دارد ( 25/ نمره )
تعریف مدار الكتریكی را بنویسید ؟‌( 25/ نمره )
واحد 3 – كار با چوب :
عمده ترین منابع تهیه چوب كجاست ؟‌( 25/ نمره )
الف- بیشه ها                             ب- جنگل ها                            ج- نیزارها                             د- هیچكدام
الوار چیست ؟‌( 25/ نمره )
واحد 4 – كار با فلز :
مس فلزی است كه در درجه حرارت زیر ذوب می شود 0
الف- 1100 درجه سانتیگراد              ب- 660 درجه سانتیگراد            ج- 1010 درجه سانتیگراد           د- هیچكدام
ویژگی مهم فلز روی چیست ؟‌( 25/ نمره )
واحد5- ساختمان سازی :
1- ایمنی ساختمان چیست ؟‌( 5/ نمره )
واحد 6- بهداشت :
نشانه های یك انسان سالم چیست ؟‌(‌3مورد )‌(‌75/ نمره )
تعریف محیط زیست را بنویسید (‌5/ نمره )
حشره كش ها و سموم شیمیایی بیماری های خطرناكی مثل …………………  ایجاد می كنند ( 25/ نمره )
واحد7 – خوراك و پوشاك :
كنسرو ماهی ممكن است حاوی چه سم خطرناكی باشد 0‌(‌25/ نمره )
دو مورد از ویژگی های مرغ تازه را بنویسید ؟‌( 5/ نمره )
عواملی را كه در طول تاریخ باعث تغییر و تحول در لباس پوشیدن شده بنویسید ( 3 مورد )‌( 75/ نمره )
واحد8 – كشاورزی – دامپروری :
1- عمق مناسب برای كشت بذر چقدر است ؟‌(‌25/ نمره )
الف- 5/2 تا 3 برابر طول بذر          ب- 5/3 تا 4 برابر طول بذر           ج- 5/1 تا 5/2 برابر طول بذر         د- فرقی ندارد
2-برداشت به موقع محصول چه فوایدی دارد ؟‌(‌5/ نمره )
چرا در هر كشوری حیوانات خاصی را پرورش می دهند ؟‌(‌2 مورد )‌(‌5/ نمره )
در هر بار جوجه كشی به طریق طبیعی حداكثر به …………….. تخم مرغ و …………….  روز زمان نیاز است ( 5/ نمره )
بسمه تعالی                                         
       امتحان درس حرفه و فن   كلاس های اول راهنمایی دكتر هادیان 1 شهركرد در خرداد ماه 82
       نام و نام خانوادگی                                           نام كلاس                                     وقت 40 دقیقه

   
 جواب صحیح یا غلط را با علامت ضربدر در مربع مربوطه مشخص كنید ( هر مورد 25/ نمره )
                                                                                                                                                 صحیح             غلط
الف-  هر چه اجزای یك سیستم بیشتر باشد آن سیستم پیچیده تر است 0

ب- برای از بین بردن حشرات و جوندگان فقط باید از سموم شیمیایی استفاده شود 0

ج- مواد غذایی در صورتی مفیدند كه سالم و بهداشتی باشند 0

د- برای كاشت بذر یا گیاه در خاك ابتدا باید خاك را آبیاری نمود 





- سیستمی پیچیده تراست که دارای ..........................     باشد . ( 25/ نمره )

 

2- کارهایی مانند طراحی ، تغییر مواد وساخت را می گویند؟ ( 25/ نمره )

الف خروجی                                  ب- ورودی                              ج- پردازش                            د- فناوری

 

3- مواد اصلی سازنده IC می باشند ؟ ( 25/ نمره )

 

4- کلید دوپل دارای یک پیچ اتصال مشترک است که سیم ........................     به آن  وصل می شود . ( 25/ نمره )

5- دو جزء مهم محیط زیست کدامند ؟ ( 5/ نمره )

 

6- تنوع رنگ در چوب های ............................   بیش تر است . ( 25/ نمره )

 

7- خشک کردن چوب علاوه بر کاهش وزن آن باعث ................       می شود . ( 25/ نمره )

 

 

8- کار دستگاه ترانس چیست ؟ ( 5/ نمره )

 

 

9- به عمل اندازه گیری ابعاد زمین وزوایای آن  گفته می شود . ( 25/ نمره )

 

 

10- ضخامت دیوار حمال در یک ساختمان به چه عواملی بستگی دارد ؟ ( 5/ نمره )

 

11- این قسمت برای اطلاع رسانی دقیق نقشه است ؟ ( 25/ نمره )

 

 

12-     خطوطی که در حاشیه کاغذ نقشه کشی رسم می شوند ؟ ( 25/ نمره )

 

 

13-     مسمومیت های غذایی اغلب باچه مواردی همراه می باشند . ( 5/  نمره )

 

14-     غذای ناسالم بعد از چه مدت روی بدن اثر می گذارد وعامل چه بیماری می باشد ؟ ( 5/ نمره )

 

15-     چرا عرضه غذا در مکان های عمومی بسیار اهمیت دارد ؟ ( 25/ نمره )

 

16-     گیاهان روز کوتاه به چند ساعت نور در روز نیاز دارند ؟ ( 25/ نمره )

 

17-     تعریف کنسرواسیون را بنویسید  و یک مثال بزنید . ( 75/ نمره )

 

18-     برای از بین بردن کلیه میکروب های شیر حرارت ...................  درجه و به مدت ....................دقیقه نیاز است . (5/ نمره )

 

19-     مواد غذایی متراکم به چه مواد غذایی گفته می شود . ( 5/ نمره )

 

20-     صحیح یا غلط بودن جملات زیررا مشخص کنید  (  هرمورد 25/ نمره )                                              صحیح      غلط

 

الف برای ساختن یک ساختمان در یک محل ابتدا باید موقعیت زمین را مشخص کرد .

ب- در میان وعده های غذایی بهتر است از بیسکویت وکیک وشیرینی های آماده استفاده کنیم .

ج- میخک ، بنفشه آفریقایی گل های روز بلند هستند .

د- یکی از موارد مهم در بهداشت دامها واکسینه کردن آنهاست .