X
تبلیغات
حرفه و فن - پوشاك و خوراك حرفه و فن دوم راهنمایی
حرفه و فن
آموزش حرفه و فن دوره راهنمایی تحصیلی
با سلام وبلاگ آموزش حرفه و فن دارای مطالبی با عناوین : حرفه و فن،کتاب حرفه و فن،دنیای حرفه وفن،حرفه و فن دوم راهنمایی،حرفه و فن اول راهنمایی،حرفه و فن سوم راهنمایی، آموزش حرفه و فن مقطع راهنمايی ، روشهای تدریس در آموزش حرفه و فن ، حرفه و فن دوره راهنمایی ، سایت حرفه وفن ، نمونه سوال درس حرفه و فن ،حرفه و فن سال اول،حرفه و فن سال دوم،حرفه و فن سال سوم،وبلاگ حرفه و فن می باشد،لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و نظر یادت نره
نگارش در تاريخ سه شنبه ششم بهمن 1388 توسط mehrjoo "دبیر حرفه و فن تنکابن"


1- الياف را تعريف كنيد.

    الياف رشته هاي بسيار نازك يا مويي شكل است كه به صورت طبيعي يا مصنوعي وجود دارند.

 

2- چرا نمي توانيم مستقيما از الياف استفاده كنيم؟

   به خاطر ظرافت و حالت خاصي كه دارد.

 

3- چگونه مي توانيم از الياف استفاده كنيم؟

   هنگامي كه آن ها را به صورت نخ در مي آوريم.

 

4- نوع پارچه به نوع الياف بستگي دارد كه در تهيه ي آن به كار مي رود.

 

5- انواع الياف را نام ببريد.

    طبيعي و مصنوعي.

 

6- الياف طبيعي را تعريف كرده و آن ها را به چند دسته تقسيم مي كنند.

   به اليافي كه در طبيعت وجود دارد ، الياف طبيعي مي گويند . اين الياف به سه دسته تقسيم مي شود : گياهي ، حيواني و معدني.

 

7- از الياف گياهي سه نمونه مثال بزنيد.

   پنبه ، كتان ، كنف.

 

8- از الياف حيواني سه نمونه مثال بزنيد.

   پشم ، ابريشم و مو.

 

9- از اليلف معدني سه نمونه مثال بزنيد.

   طلا ، نقره، پنبه ي نسوز.

 

10- الياف مصنوعي را تعريف كرده و دو مثال بزنيد.

     اليافي است كه در طبيعت وجود ندارد ولي انسان با استفاده از روش هاي مختلف شيميايي، آن ها را توليد مي كند . مانند : نايلون و ريون.

 

11- از خصوصيات ميل قلاب بافي سه مورد را بنويسيد.

     ميل قلاب بافي داراي شماره هاي مختلف است . اين ميل هرچه شماره اش بالاتر باشد ، نازك تر و هر چه پايين تر باشد ، ضخيم تر است.هميشه بايد سعي كرد كه نخ و ميل قلاب براي بافت با يكديگر تناسب داشته باشد.



خوراك

 

 

                1-  جمله اي از نهج الفصاحه بنويسيد.

    خداوند از خوردن بدون گرسنگي ، خوابيدن بدون خستگي نفرت دارد.

 

2- چرا غذا مي خوريم؟

   انسان براي كار و فعاليت ، رشد و ترميم ، شادابي و پيشگيري و مبارزه با بيماري ها به غذاي مناسب احتياج دارد.

 

3- غذاي نا سالم چه عوارضي براي انسان ايجاد مي كند؟

   توليد بيماري و ايجاد بيماري ، مسموميت و گاهي اوقات مرگ را به دنبال خواهد داشت .

 

4- از علائم مسموميت هاي غذايي دو مورد بنويسيد.

   اسهال و استفراغ .

 

5- چه بيماري هايي از طريق غذاهاي ناسالم به بدن انسان سرايت مي كند .

   حصبه و سرطان .

 

6- غذاهاي انسان از دو منبع گياهي و حيواني تأ مين مي شود .

 

7- چه عواملي باعث فساد مواد غذايي مي شوند ؟

   نا سالم بودن مواد غذايي ممكن است مربوط به آفات و بيماري هاي گياهي و حيواني باشد و يا در مرحله ي مصرف يعني هنگام انبار كردن ، انتقال ، پخت و پز و حتي هنگام خوردن به ميكروب آلوده يا فاسد باشد.

 

8- در انتقال و نگهداري مواد غذايي به چه نكاتي بايد توجه كرد؟

    1- زمان انتقال و نگه داري مواد غذايي در حد امكان كوتاه باشد.

    2- وسايل حمل و نقل و نگه داري مواد غذايي بايد متناسب با نوع غذا و با استفاده از دانش و                                    علوم جديد در نظر گرفته شود.    

    3- حمل و نقل ، انبار و نگه داري ، توليد و توزيع مواد غذايي بايد تحت نظارت و كنترل بهداشتي مراكز مربوط باشد .

 

9- چه عواملي ممكن است انسان را دچار مسموميت كند؟

   اگر غذا در آشپز خانه ي كثيف ، با استفاده از وسايل آلوده يا توسط افراد بيمار و بي توجه به مسايل بهداشتي تهيه شود ، ممكن است انسان را دچار مسموميت كند.

 

10- از قوانين و آ ئين نامه هاي بهداشتي خاص در زمينه هاي مختف تهيه و عرضه ي مواد غذايي 4 مورد را بنويسيد.

      بهداشت مواد اوليه ، بهداشت كاركنان ، بهداشت محيط و وسايل و تجهيزات و هم چنين بهداشت نگه داري مواد غذايي .

 

11- ميان وعده هاي مجاز براي سنين كودكي و نوجواني را بنويسيد.

     انواع ميوه ها و آب ميوه هاي تازه ، شير ، تخم مرغ ، خشكبار و مغزها (پسته ، بادام ، گردو ، كشمش) ، خرما و يا استفاده از نان و پنير و گردو يا سبزي و . . .

 

12- هر كس كه مسئوليت تهيه و پخت غذا را به عهده دارد بايد با نكات بهداشتي و ايمني آشنا باشد . 

 

13- از نكاتي كه در تهيه ، پخت و نگه داري غذا بايد دقت شود 4 مورد را بنويسيد.

     1- براي چشيدن غذا از قاشق جداگانه استفاده شود.

     2- مواد غذايي خام از غذاهاي پخته جداگانه نگه داري شود.

     3- در صورت استفاده ي مجدد از غذاهاي پخته شده بايد قبل از مصرف ، آن ها را داغ كرد.

     4- زباله ها در كيسه هاي محكم و سطل دردار جمع آوري و روزانه در موقع مناسب به خارج از منزل منتقل شوند.

 

14- آشپزخانه بايد داراي يخچال ، قفسه ، ظرف شويي و كپسول آتش خاموش كن و جعبه كمك هاي اوليه باشد.  

 

15- از حوادث و خطرات آشپزخانه 5 مورد را بنويسيد.

     انفجار و آتش سوزي ، برق گرفتگي ، سوختگي و بريدگي.

 

16- رعايت نكات ايمني در آشپزخانه ضروريست.